MENY Stäng

Pressmeddelande

Nordic Medtech AB är stolta att kunna presentera ett strategiskt partnerskap med nederländska firman Aidence i en gemensam insats för att kunna leverera bästa möjliga AI-lösningarna till radiologin. Vi erbjuder nu Aidence verktyg för kvantifiering och volymanalys av lungnoduler, Veye Chest, i Norden och Baltikum. Vi ser fram emot ett nära samarbete. För Nordic Medtech är det ett privilegium att kunna bidra till sjukvårdens kvalitet och effektivitet med Aidence erkänt kvalificerade AI-lösningar.

Om Nordic Medtech

Nordic Medtech tillhandahåller spjutspetsteknologi för vården i form av Artificiell Intelligens riktad mot neurologiska sjukdomar.

Med mångårig erfarenhet inom medicinteknik både som användare och leverantörer brinner vi för att ge sjukvården de bästa lösningarna för att garantera en optimal vård.

Våra samarbetspartner är välrenommerade och erkända på världsmarknaden. Tillsammans med Nordic Medtechs kunnande och erfarenhet borgar detta för goda förutsättningar att skapa en bättre vård.

Om Aidence

Cutting through the hype around AI, we bring artificial intelligence applications that add value for our customers and the patients they care for. Together we built Veye Chest, our first AI application that improves reporting in the treatment of lung cancer.